AFI Palace Ploiești aduce Crăciunul în mijlocul verii

Redactia -

Christmas_in_July_AFI_Palace_PloiestiAFI Palace Ploiești lansează campania „Christmas în July” și aduce în mijlocul verii sărbătoarea bucuriei și a cadourilor.

Cu această ocazie, vizitatorii centrului comercial vor fi așteptați cu o serie de surprize și evenimente tematice și se vor bucura de oferte și prețuri speciale în majoritatea magazinelor.

„Așa cum știm cu toții, Crăciunul reprezintă una dintre cele mai frumoase perioade ale anului. De aceea, ne-am gândit să recreăm această atmosferă și în sezonul cald, sperând să devină o tradiție. Am pornit de la ideea că nu doar în luna decembrie ne putem bucura de cadouri și de întâlnirile cu cei dragi. Ne-am propus să îl aducem pe Moș Crăciun în mijlocul verii și să le oferim clienților noștri un motiv în plus de a se bucura de timpul petrecut în mall-urile AFI Palace. Considerăm ca fiecare zi trebuie să fie un motiv de sărbătoare”, declară Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

Până la începutul lunii august, AFI Palace Ploiești își va întâmpina clienții cu zeci de surprize și oferte. Cei mici vor fi invitați la resedința de vară a lui Moș Crăciun, unde vor învăța să gătească și să decoreze turtă dulce alături de Electrolux, și vor participa la o serie de ateliere de pictură și modelaj.

De asemenea, cumpărăturile de minimum 200 Ron între 18 iulie și 1 august vor fi răsplătite cu premii surpriză, iar cei care vor vizita centrul comercial în această perioadă, vor avea parte de multe evenimente tematice.

În incinta AFI Palace Ploiești, clienții vor regăsi mai multe elemente specifice Crăciunului, însă adaptate sezonului estival.

Campania “Christmas in July” se va încheia într-un mod festiv, cu un concert inedit susţinut de Ştefan Bănică Jr. în data de 1 august, iar clienții vor avea un motiv în plus de a se bucura în continuare de zilele de vară în AFI Palace Ploiești, odată cu începerea campaniei “Megalichidare de stoc”, în cadrul căreia majoritatea magazinelor din incinta centrului comercial vor avea reduceri substanțiale de până la 70% la colecțiile de primăvară-vară.

Vara aceasta, toată lumea merge la AFI Palace Ploiești!