AFI Palace Ploiești începe campania de reduceri masive

Redactia -

AFI Palace Ploiești începe campania de reduceri masive

AFI Palace Ploiești anunță începerea campaniei de reduceri „Mega Lichidare de stoc” și își așteaptă clienții cu cele mai atractive oferte din prima luna a anului.

Campania se va desfășura între 20 – 22 ianuarie, perioadă în care vizitatorii centrului comercial se pot bucura de reduceri de peste 70%.

„Mega lichidare de stoc” este una dintre campaniie care se dorește a deveni o tradiție AFI Palace Ploiești, oferind numeroase opțiuni și avantaje în materie de shopping și având un număr considerabil de magazine partenere implicate.

Și în acest an experiența oferită va fi inedită, vizitatorii având ocazia să își completeze garderoba cu produsele dorite, la cele mai mici costuri.

Printre articolele care vor avea discounturi substanțiale se vor număra articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesoriile, dar și multe alte produse surpriză.

Pentru a identifica mai ușor ofertele disponibile, magazinele vor folosi o semnalistică specială prin care vor afișa valoarea reducerilor.

Brandurile implicate în „Mega Lichidare de stoc”

Iubitorii de modă își pot alege în cele trei zile de reduceri ținutele ideale din magazinele care au devenit deja un etalon în materie de fashion. Printre acestea se află: Samsonite, TIMEOUT, LeeCooper, Sinsay, KENVELO, Reserved, Cropp Town, OPTIPLAZA, Cărturești, Parfois, Suvari, Motivi, ALDO, Salamander, Il Passo, B&B, Be in Time, CORA, TOP Shop, Brainconf și altele. De asemenea, Gloria Jean’s se alătură campaniei, oferind o serie de produse la prețuri speciale.

Cei care doresc să înceapă mai devreme maratonul de shopping, o pot face în acest weekend în AFI Palace Ploiești, timp în care se pot decide asupra ținutelor cu care doresc să își îmbogățească garderoba în noul an.

În plus, centrul comercial oferă o multitudine de variante pentru petrecerea timpului liber, astfel iubitorii de mișcare se pot aventura pe patinuarul Ploiești On Ice sau pot începe un program organizat de întreținere corporală la Sala Moving Express.

Mai mult decât atât, cei care aleg să se distreze cu prietenii, au la dispoziție o serie de variante printre care Zappa Club&Lounge (club, bowling, biliard, darts), sau MaxBet. Pentru cinefili, Cinema City din AFI Palace Ploiești este locul perfect pentru a vedea cele mai noi filme, bucurându-se de atmosfera inedită în cele 6 de săli disponibile.