AFI Palace Ploiești începe vineri cursa reducerilor și a distracției

Redactia -

AFI Palace Ploiești începe vineri cursa reducerilor și a distracției

În AFI Palace Ploieşti, sfârşitul de săptămână se anunţă plin de surprize: reduceri considerabile, lansări de magazine noi, evenimente pentru copii și concerte inedite.

Reduceri până la miezul nopții

Vineri de la ora 10:00 dimineața, AFI Palace Ploiești va da startul reducerilor, într-o cursă de senzație care va dura până la 12:00 noaptea.

Astfel, zeci de magazine și restaurante se vor întrece în discount-uri și își vor aștepta clienții cu cele mai atractive oferte. Printre brandurile înscrise în cursa reducerilor din 3 octombrie se regăsesc: Reserved, Mohito, Sinsay, Cropp Town, Timeout, Kenvelo, Smyk, Salamander, Aldo, Il Passo, Carturesti, Bigotti, Lee Cooper, Brainconf, H&M, Plafar, Evidence, Yves Rocher, Optiplaza, Optinova, Samsonite, Parfois, Orange, Just Cosmetics, Perfect Nails, Jack&Jones, Pizza Bonita, MADO, cafeneaua Filicori, Emag, Cora, Kultho, Kendra, B&B, Be in Time, Royal Caro, Mondex, Colins, sala de fitness Moving Express și multe altele.

Branduri noi

De vineri, clienții AFI Palace Ploiești se pot bucura de primul magazin certificat Lego din oraș. Iubitorii îndrăgitului brand de jucarii vor fi întâmpinați cu sute de tipuri de seturi de construcție și obiecte personalizate. În plus, primii 1000 de cumpărători vor primi un premiu unic.

AFI Palace Ploiești vine cu o noutate și în zona de food court, prin deschiderea restaurantului chinezesc Chopstix, care este deja disponibil și își așteaptă clienții cu cele mai delicioase preparate.

Distracție pentru cei mici și cei mari

Pentru cei mici, acest weekend este plin de activități antrenante. Între 4 și 5 octombrie, toți copiii sunt invitați la evenimentul LEGO® Chima, în care lumea fantastică a mult iubitului serial LEGO pentru TV „Legendele din Chima” este adusă mai aproape de cei mici.

Cei mari sunt așteptați în Zappa Club& Lounge cu o serie de concerte frumoase, alături de Doru Isăroiu & Cafe Montana, Adrian Eftimie și Deep House – Cue/Play.

Pentru mai multe informații despre evenimentele și ofertele disponibile în AFI Palace Ploiești, puteți urmări site-ul www.afipalaceploiesti.ro și pagina de Facebook, www.facebook.com/AFIPalacePloiesti.