Află când se deschide West Mall Ploieşti

Redactia -

Firma care a construit clădirea West Mall din cartierul de Vest al Ploieştiului a anunţat data oficială a inaugurării clădirii.


Complexul comercial, de birouri şi de distracţie care s-a construit la intersecţia Şoselei Vestului cu Strada Mărăşeşti, se va deschide în luna aprilie 2013. Potrivit planurilor, complexul va avea la unul dintre etaje o zonă de petrecere a timpului liber, cu piste de bowling, biliard, jocuri electronice şi de noroc, bar, etc

Complexul se află în vecinătatea centrelor comerciale Billa, Lidl şi Altex Megastore, ceea ce creează o zonă comercială interesantă în cartier. Iată ce spun proprietarii viitorului mall despre centrul comercial: Un spatiu compact, un mall la indemana, in adevaratul sens al conceptului “one stop shop“!Accesibilitatea si patrunderea facila in structura noastra de retail(de 5 niveluri + demisol) a fost unul din principalele aspecte pe care le-am avut in vedere in raportarea la consumator, astfel ca acesta sa gaseasca reunite activitati comerciale si de entertainment, precum si servicii, intr-o ambianta moderna si eleganta.Astfel, odata ce soseste la WEST MALL clientul nostru va beneficia de o atmosfera vibranta, ce se desfasoara pe cele 4 nivele ale mall-ului(demisol + 3 niveluri) in modul cel mai urban, in adevaratul sens al cuvantului, unde petrecerea timpului liber la terase, la cafenele sau fast-food va fi mai recreativa avand shopping-ul dar si serviciile utile aproape. Acesta este “one stop shop“, o oprire ce merita facuta! Cele doua etaje superioare ale mall-ului sunt concepute sa gazduiasca birouri, cabinete, agentii, ca si o sala de fitness, sala de jocuri, sau salon cosmetic, iar subsolul este de asemenea gandit pentru “big” market, servicii de curatatorie, s.a. Deasupra cladirii se poate amenaja o terasa ce beneficiaza de o vedere de ansamblu, demna de invidiat!AmplasareAflat in Cartierul de Vest, binecunoscut ca avand o populatie tanara si dinamica, amplasarea sa este cu adevarat un avantaj.Zona de vest a orasului este o zona de mare concentratie urbana, dar si zona comerciala, aici regasim supermarket-uri precum BILLA, ALTEX, LIDL, PROFI si benzinaria OMV.WEST MALL beneficiaza de o zona de mare trafic, avand totodata avantajul unei imprejurimi asezate.