Află ce trebuie să faci pentru a studia la universitate în Marea Britanie!

Redactia -

Află ce trebuie să faci pentru a studia la universitate în Marea Britanie!

COMUNICAT DE PRESĂ

Invatamantul superior din Marea Britanie este pregatit sa raspunda celor mai diverse si inalte aspiratii ale tinerilor din intreaga lume. Mirunette International Education iti faciliteaza accesul catre cele mai prestigioase Universitati Britanice! Impreuna suntem pregatiti sa te insotim pe tot parcursul procesului de admitere. Indrazneste sa-ti urmezi pasiunea si calea spre succes!

Iti doresti sa fii student in Marea Britanie? Mirunette da startul pregatirilor pentru admitere. Primul pas: seminar gratuit pentru cei interesati sa studieze in strainatate, oferit de Mirunette International Education!

 

CUI II ESTE ADRESAT ACEST SEMINAR?

Tinerilor doritori sa beneficieze de invatamantul prestigios din UK. Indrazneste sa dai glas celor mai inalte aspiratii! Si tu poti fi student intr-una dintre cele mai bune universitati din lume!

 

MIRUNETTE, CEL MAI IMPLICAT PION IN CONSILIEREA PENTRU EDUCATIA DE INALTA CALITATE.
CE VEI AFLA DIN ACEST SEMINAR?

Mirunette International Education, alaturi de partenerii sai educationali British Council Romania, International House Bucuresti si Colegiul National Matei Basarab, te echipeaza cu notiunile de baza in aplicarea la studii de licenta in UK. Vino sa afli tot ce trebuie sa stii despre platforma de aplicare UCAS, cum sa alegi universitatile, de ce sa tii cont la scrierea eseului de motivare, ce este important sa apara in scrisoarea de recomandare si testul IELTS de certificare a nivelului de limba Engleza. Se lasa cu ploaie de informatii si raspunsuri la cele mai indraznete nelamuriri. Iar toate acestea sunt oferite GRATUIT in cadrul acestui seminar unic!

 

CAND SI UNDE SE DESFASOARA SEMINARUL GRATUIT?

Joi, 14 Noiembrie, incepand cu orele 13:00, Mirunette vine cu o intreaga echipa de profesionisti, pregatita sa raspunda nevoilor tale ca viitor aplicant.

Te asteptam cu drag in incinta Liceului Matei Basarab, sala de festivitati.

Retine, participarea este GRATUITA!

Contacteaza chiar acum consilierul Mirunette pentru inscriere. Viziteaza www.mirunette.ro chiar acum.