Află cum un ploieştean a devenit victimă a unui accident cu… exces de ţigări

Redactia -

Aparent, există mai multe moduri în care ţigările îţi pot pune viaţa în pericol. Unul dintre acestea a devenit evident în data de 25 Iunie, când Dispeceratul Secţiei 2 Poliţie Ploieşti a fost sesizat despre faptul că, în timp ce descărca un autotren, angajatul M. Robert a fost lovit de un palet cu baxuri de ţigarete.

În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă, care s-a deplasat la faţa locului şi a constatat că incidentul a avut loc la un punct de lucru al unei societăţi comerciale ce are ca obiect de activitate distribuirea ţigărilor.

Din primele verificări efectuate a rezultat faptul că gestionarul depozitului, G. Daniel, conform atribuţiilor de serviciu, a descărcat mai mulţi paleţi cu baxuri de ţigarete, folosind un utilaj hidraulic manual, iar M. Robert a intervenit pentru a-l ajuta. La un moment dat, din cauza declivităţii căii de rulare unde era parcat autotrenul şi a sistemului manual de descărcare, paletul cu ţigarete a căzut peste M. Robert.

Colegii acestuia au anunţat evenimentul produs. La faţa locului a sosit şi un echipaj de ambulanţă, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, procedând ulterior la transportarea acestuia la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde a rămas internat în vederea supravegherii, acordării tratamentului de specialitate şi a stabilirii cu exactitate a diagnosticului.

Conform ultimelor informaţii, starea lui M. Robert este stabilă, acesta aflându-se în afara oricărui pericol.