Află ce s-a întâmplat cu showroom-ul eMAG Ploiești

Daniel Dimache -

Află ce s-a întâmplat cu showroom-ul eMAG Ploiești

Începând de astăzi, 3 decembrie, eMAG își întâmpină clienții din județul Prahova într-un showroom nou, amplasat la parterul AFI Ploiești.

Noul spațiu are un design modern și dispune de o suprafață totală de 600 de metri pătrați, care permite expunerea a peste o mie de produse din categorii precum telefoane, televizoare, echipamente audio, laptop-uri, tablete, accesorii, periferice, dar și electrocasnice mari sau mici.

„Sărbătorim Ziua eMAG la Ploiești inaugurând un spațiu modern și generos, unde clienții se vor putea bucura de experiențe interactive prin intermediul celor mai noi tehnologii și unde vor putea descoperi unele dintre cele mai cunoscute branduri”, a spus Silviu Gugui, Retail Director eMAG.

Cu ocazia inaugurării noului showroom, în perioada 3-6 decembrie 2020, clienții beneficiază de extra reduceri de până la 20% la o gamă variată de produse.

Anul acesta eMAG a inaugurat patru showroom-uri în țară și trei în străinătate, în Bulgaria și Ungaria, astfel că numărul lor se ridică la 21, în toate țările în care compania este prezentă.

Noul showroom respectă în totalitate normele de prevenție contra îmbolnăvirii cu COVID-19. eMAG recomandă în continuare păstrarea distanței în magazine și încurajează plata cu cardul.