Agendă încărcată de investiții și lucrări de modernizare, în anul 2021, pentru comuna Păulești

Daniel Dimache -

Agendă încărcată de investiții și lucrări de modernizare, în anul 2021, pentru comuna Păulești

Comuna Păulești continuă traseul de dezvoltare și pe parcursul acestui an. Bugetul localității pentru anul 2021 prevede realizarea unor investiții importante, fie că vor fi continuate lucrările demarate în anii trecuți, fie că vor începe altele noi. Printre acestea se numără şi continuarea lucrărilor de modernizare la grădiniţa cu program prelungit din Păuleşti, prin achiziționarea de mobilier nou şi amenajarea curții unităţii de învățământ preșcolar.

Primăria Păulești are și un program amplu de reparare a străzilor, deja aflat în execuție, ce cuprinde reparații cu asfalt și cu frizură asfaltică, program ce se va derula pe parcursul întregului an.

Se lucrează și la extinderea rețelei de canalizare în satul Găgeni, proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa a II-a. Pentru anul în curs este prevăzută extinderea canalizării menajere pe circa 20 de kilometri, pe străzile Carol Davila, Cireșilor, Aluniș și Tabaci.

Va avea loc și amenajarea a două locuri de joacă pentru copii în comună.

O altă investiție care va fi pusă în aplicare este modernizarea iluminatului stradal. 

Pe agenda administrației publice locale se mai află și alte lucrări și investiții, care să ducă la modernizarea, în continuare, a comunei Păulești.