Gazeta de Prahova

Agenţie de pariuri jefuită

Știri

Daniel Dimache

Luni, în jurul orei 1630, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Valea Călugărească au fost sesizați telefonic de către reprezentantul unei agenții de pariuri sportive din localitatea Albești-Paleologu, cu privire la faptul că o angajata a sa ar fi observat, în casierie, un bărbat în timp ce sustrăgea suma de 1.600 lei. 

Un echipaj de poliție, s-a deplasat imediat la fața locului, l-a identificat pe bănuit în persoana unui localnic de 31 de ani, asupra căruia a fost găsită și suma sustrasă, care a fost predată administratorului societății prejudiciate.

Din cercetări a reieșit faptul că, în timp ce angajata ar fi părăsit casieria pentru a se duce la toaletă, bărbatul – care se afla în agenția de pariuri – ar fi deschis ușa casieriei, asigurată cu un zăvor, și ar fi pătruns în interior și ar fi sustras banii din seiful lăsat dezasigurat, informează IJP Prahova.

Celui în cauză i s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

(Fotografie cu caracter ilustrativ)

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline