Aglomerație de vedete la Bușteni. Vedeți cine a participat la un joc de fotbal urmat de „pomana porcului”

Redactia -

La sala de sport din cartierul Silva din Bușteni, a avut loc, ieri după-amiază, un spectaculos meci de fotbal între echipele Alexandros Bușteni și Steaua.

La echipa “Alexandros” au evoluat Lucian Bute, Ionel Ganea, Alina Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Marius Sersea (Prefectul județului Prahova), Emanoil Savin, Alexandros Savin, Cornel Vișan, Cosmin Teodorescu, Viorel Berbec, Mirel Totpal, Ioan Savu, Nicolae Nae – portar Cătălin Aldea.

Din echipa Steaua au făcut parte Nicolae Dică, Marius Ianuli, Andrei Prepeliță, Cristi Tănase, Ciprian Tănasă, Andrei Militaru, Adrian Neaga, Adrian Voicu, Laur Neaga – portar Nicu Bunea.

Eduard Novak, medaliat cu aur la Jocurile Paralimpice de la Londra, a fost cel care a dat lovitura de start a jocului care a fost comentat de Ilie Dobre și s-a încheiat cu scorul de 13-13.

După meci, vedetele au avut parte de o surpriză pregătită special de Emanoil Savin, și anume grupul de ursari, care au colindat și le-au urat “Sărbători fericite!”. Apoi, toată lumea a fost invitată să guste din “pomana porcului”.