Aglomeraţie pe DN1 din cauza unui accident produs la Posada

Redactia -

Aglomeraţie pe DN1 din cauza unui accident produs la Posada

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (13:45), traficul rutier este foarte intens pe DN1, pe Valea Prahovei, în ambele direcții. Ninge la Predeal și Azuga, iar partea carosabilă este umedă.

În zona Posada încă se circulă îngreunat, alternativ, dirijat de polițiști, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren și un autoturism. Este posibil ca traficul să se întrerupă în ambele sensuri, în momentul în care autotrenul avariat va fi tractat.

Din cauza acestui accident, dar și a numărului mare de autovehicule, pe sensul de mers către Brașov se circulă în coloană din zona Nistorești până la Posada, iar în sens invers din Sinaia până la Posada.

De asemenea, din cauza aglomerației, autovehiculele rulează cu viteză redusă între Poiana Țapului și Bușteni, pe sensul către Brașov, iar către București între Predeal și Bușteni.

Pentru evitarea aglomerației, îi sfătuim pe conducătorii auto aflați în tranzit (între Brașov și Ploiești) să folosească ruta alternativă DN1A Ploiești — Cheia — Săcele. De altfel, un echipaj al poliției rutiere brașovene, care acționează în zona Dârste, le recomandă automobiliștilor să circule pe DN1A (Săcele — Cheia — Ploiești). Atragem atenția că și pe acest drum numărul de autovehicule va crește.