Agresat la Mamaia de bodyguarzii primarului Constanţei, Radu Mazăre, jucătorul Petrolului Hamza Younes nu mai vede cu ochiul drept!

Redactia -

Agresat la Mamaia de bodyguarzii primarului Constanţei, Radu Mazăre, jucătorul Petrolului Hamza Younes nu mai vede cu ochiul drept!

Aflat pe plaja din Mamaia, în ziua liberă acordată de antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, băieţilor săi, după succesul de la Galaţi, în dauna Oţelului, cu scorul de 2-1, autorul punctului decisiv al meciului de acolo, fotbalistul tunisian Hamza Younes (foto; www.gsp.ro), se relaxa în apă, conducând un sky-jet. La un moment dat, era să se ciocnească de primarul Constanţei, Radu Mazăre, cel care practica un sport extrem. Între cei doi a avut un loc un dialog aprins, iar după ce Younes a revenit pe plajă, s-a trezit luat la pumni de doi dintre bodygurazii edilului-şef. În urma agresiunii, golgheterul Petrolului a ajuns la spital pentru îngrijiri de specialitate şi se resimte serios. Africanul a declarat, la emisiunea Fotbal Club, de pe „DigiSport” că „este adevărat că m-au bătut. Eram la Mamaia, în apă, iar primarul era să intre în mine, făcea parasailing. A început să mă insulte. I-am răspuns, iar când am ieşit din mare, doi oameni din garda lui de corp au venit şi au început să mă lovească. M-a frapat! Mi-au umflat ochiul şi am puncte de sutură, nici nu mai văd cu cel drept. Am chemat poliţia, că nu suntem animale şi îmi voi chema şi avocatul, ca să fac plângere, avându-l ca martor şi pe Ben Youssef  (n.r. – fundaşul central al Astrei Giurgiu şi un foarte bun prieten al nord-africanului) pentru cele întâmplate. Nu e normal aşa ceva, suntem într-o ţară europeană! Toată lumea mi-a spus că sunt oamenii primarului şi că degeaba chem poliţia, fiindcă nu vor face nimic, dar îmi voi scoate certificat medico-legal şi voi face plângere. Ce să mai caut aici? Plec, dacă nu mi se face dreptate! Chiar dacă ar fi fost greşeala mea, nu trebuia să fiu agresat”Contactat de Radio GSP cu privire la acest incident, directorul executiv al SC FC Petrolul Ploieşti, Alexandru Crângu, a declarat: „Mi-a zis ce s-a întâmplat şi l-am asigurat că are toată susţinerea clubului, el fiind la spital, acolo, şi având patru prieteni alături”.

La câtva timp după ce oamenii lui l-au agresat pe Hamza Younes, primarul Constanţei a venit cu varianta sa, el afirmând – la televiziunea sport.ro – că „nu este adevarat ce a spus Hamza, fiind exact invers, aşa că eu o să-i fac plângere, deoarece a fost tentativă de omor!  Era să mă lovească cu sky-jetul, să mă omoare”! Cunoscut drept un fel de „playboy” al oraşului pe care îl păstoreşte de mai mulţi ani, Mazăre obişnuieşte să şocheze de fiecare dată prin apariţiile sale publice, cu un caracter monden mai ales, şi îşi permite fel de fel de gesturi ce nu ar trebui să caracterizeze un reprezentant al administraţiei locale şi al politicii. Nu s-au uitat încă episoadele în care a defilat, împreună cu fiul său, îmbrăcat în uniformă a trupelor naziste şi nici cum le-a obligat pe nişte tinere, afişate în costume de baie, de a merge la un scrutin, pentru a vota cum le dicta!!! În plus, edilul-şef este un împătimit al sporturilor extreme, pe care nu se sfieşte să le practice şi la Mamaia, în aglomeraţia de pe plajă şi din apa Mării Negre.

Cu privire la episodul nefericit petrecut în ziua liberă a jucătorului său, contactat de www.digisport.ro, tehnicianul Cosmin Contra a precizat: „Nu văd de ce să fie o problemă, din punct de vedere fotbalistic, această altercaţie în care a fost implicat Hamza. O să vedem care este starea lui de sănătate şi dacă se poate antrena până sâmbătă, când avem meci împotriva Ceahlăului Piatra Neamţ, şi apoi dacă poate şi juca”.