Șah: Cupa Municipiului Câmpina

Redactia -

A fost vremea șahului, în weekend, la Câmpina. La Casa Tineretului din localitate a avut loc „Cupa Municipiului Câmpina” la care au participat 22 de echipe de seniori și copii din localitate, din Breaza, Bușteni, Ploiești, Sinaia, Bănești, Provița de Sus și Moreni.

Fiecare echipă a fost formată din câte trei jucători și întrecerea s-a întins pe parcursul a șapte runde. La categoria seniori s-a impus CSU Ploiești, urmată de Energy Cameron Câmpina I și Energy Cameron Câmpina II, pe locurile doi și trei, pentru ca locul al patrulea să fie ocupat de echipa Provița se Sus II. La copii, primul loc a fost obținut de Carpați Sinaia II, urmată pe locurile 2 și 3 de CSU Ploiești II și CSU Ploiești IV, iar pe poziția a patra s-a aflat Alexandros Bușteni. Câștigătorii au fost răsplătiți cu premii, diplome și cupe.

După cum a declarat organizatorul competiției, Nicolae Ion, șahul va putea fi practicat într-un mod organizat în Câmpina. Consiliul Local Câmpina a decis înființarea unui clob sportiv al municipalității, care să aibă și o secție de profil.