Ai arme albe în mașină? Ia aminte…

Redactia -

Marți după amiază, în jurul orei 15.10, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Ploieşti, în timp ce acţionau pe strada Gheorghe Doja din municipiu, au oprit pentru control în sensul giratoriu din zona Halelor Centrale, un autoturism înmatriculat în judeţul Sibiu, proprietatea unei societăţi comerciale din Ploieşti.

La solicitarea poliţiştilor de a prezenta actele, conducătorul auto nu a putut prezenta documentele, declarând că nu le are asupra sa.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat conducătorul auto stabilind că este vorba despre un tânăr de 26 de ani din Ploieşti.

Trecând la identificarea seriei de şasiu a autoturismului, care se află inscripţionată sub scaunul din dreapta faţă, poliţiştii au găsit în autoturism o sabie metalică care măsoară aproximativ 58 cm.

Conducătorul auto a declarat ca sabia este proprietatea sa şi o transporta de la Bucov până la domiciliul său din Ploieşti, fiindu-i necesară pentru activităţi de măcelărie.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal, continuând cercetările pentru stabilirea provenienţei sabiei şi destinaţiei acesteia.