Ai nevoie de forţă de muncă necalificată? Deţinuţii sunt cei mai ieftini!!!

Redactia -

Ai nevoie de forţă de muncă necalificată? Deţinuţii sunt cei mai ieftini!!!

Penitenciarul Ploieşti a intrat pe piaţa muncii. Iată o interesantă ofertă pentru muncă necalificată:

“Penitenciarul Ploieşti își arată disponibilitatea de a oferi forţă de muncă necalificată potenţialilor beneficiari, pentru a fi utilizată în domenii de activitate, precum: întreţinere/curăţenie, construcţii civile şi industriale, aducţiuni/înlocuiri/modernizări conducte apă/canalizare/gaze naturale/reţele electrice-telefonice, agricultură, zootehnie, îmbunătăţiri funciare,   precum şi în alte domenii în care forţa de muncă nu necesită specializare.

Experienţa acumulată în anii precedenţi, colaborarea cu importante societăţi comerciale şi instituţii de stat care au contractat forţa de muncă specială, aprecierile pozitive formulate de către aceşti beneficiari pe tot parcursul derulării contractelor sunt elemente care ne recomandă şi totodată ne încurajează în dezvoltarea colaborării cu cât mai mulţi parteneri.

Avantajele colaborării cu instituţia noastră sunt:

– tarife negociabile, percepute în funcţie de complexitatea lucrărilor efectuate;

– beneficiarii forţei de muncă specială sunt scutiţi de anumite costuri specifice societăţilor comerciale (fond şomaj, asigurări de sănătate, asigurări sociale de stat, etc.), deoarece folosirea persoanelor private de libertate la muncă nu implică încheierea de contracte de muncă cu aceştia, ci încheierea unui contract de prestări servicii între societatea comercială şi penitenciar;

– paza persoanelor private de libertate şi hrana acestora sunt asigurate de către penitenciar.

Un rol determinant în menţinerea colaborărilor cu partenerii, alături de condiţiile avantajoase pentru ambele părţi în ce priveşte contractarea forţei de muncă speciale, l-a constituit faptul că instituţia noastră oferă forţa de muncă constantă, fără fluctuaţii, în măsură să satisfacă toate exigenţele referitoare la cantitatea şi calitatea lucrărilor.

Menţionăm că numărul de persoane private de libertate care fac obiectul unui contract de prestări servicii este de minimum 15.

Pentru informaţii suplimentare ne puteți contacta la telefon 0244-526834, fax 0244-595356 sau la sediul nostru din Ploieşti, str. Rudului nr. 49, judeţul Prahova.”