Ajutoare de încălzire 2016. A început distribuirea formularelor

Redactia -

Ajutoare de încălzire 2016. A început distribuirea formularelor

Primăria Municipiului Ploiești, prin Administrația Serviciilor Sociale Comunitare, informează cetățenii că a început activitatea de distribuire a formularelor de cerere si declarație pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței, aferente sezonului rece 2016 – 2017.

În conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgența a Guvernului nr.70/2011, privind măsurile de protecție socială în perioada sezonului rece, cu modificările și completările ulterioare, precum si a Hotărârii nr. 346/11.09.2013 a Consiliului Local al Municipiului Ploiești, privind acordarea ajutoarelor de încălzire a locuinței de la bugetul local, formularele se distribuie astfel:

  1. Către administratorii asociațiilor de proprietari/locatari, pentru persoanele care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică furnizată în sistem centralizat, la Poliția Locală Ploiești, intrarea din str. Nicolae Simache nr. 2, la sediul S.C. VEOLIA ENERGIE PRAHOVA S.R.L., Str. Gheorghe Doja nr.154A și la Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova, cu sediul in Ploiești Str. General Vasile Milea nr.1. bl.A7, parter;
  2. Personal, către cetățenii care utilizează pentru încălzirea locuinţei gaze naturale, lemne sau energie electrică, la sediul Poliției Locale Ploiești, intrarea din str. Nicolae Simache nr. 2.

Menționăm că formularele/declaraţiile pe propria răspundere necesare acordării ajutoarelor de încălzire, atât de la bugetul de stat, cât și de la bugetul local, pot fi accesate/descărcate de pe paginile de internet: www.asscploiesti.ro sau www.ploiesti.ro.

Depunerea formularelor pentru acordarea ajutoarelor, se face  la Sediul Poliției Locale Ploiești, intrarea din str. Nicolae Simache nr. 2, astfel:

                        Marti 8³° – 16³º

                        Miercuri 8³° – 18³º

                        Joi 8³º – 16³°

                        Vineri 8³º – 16³°

 

Informaţii suplimentare privind condițiile de acordare ale acestui sprijin financiar, puteți obține de pe site-ul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, sau la numerele de telefon 0244/384742, pentru energie termică și 0244/526090, pentru gaze naturale, lemne, energie electrică.

 

DIRECŢIA COMUNICARE, RELAŢII PUBLICE