Alege să-ți petreci Crăciunul la Sâmbăta de Sus

Vlad Preda -

Alege să-ți petreci Crăciunul la Sâmbăta de Sus

Sărbătorile se apropie cu pași repezi și tot mai multe persoane sunt în căutarea unei locații cât mai prietenoase pentru a-și petrece Crăciunul sau chiar Revelionul. Dacă unele persoane și-au rezervat încă din vară o locație pentru perioada sărbătorilor de iarnă, există și persoane care s-au decis pe ultima sută de metri să petreacă aceste momente frumoase alături de familie și prieteni într-un cadru cât mai minunat.

Pentru aceștia din urmă am decis să realizăm acest articol în care vom vorbi despre Sâmbăta de Sus ca o destinație ideală pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă.

Sâmbăta de Sus – Locația ideală pentru Crăciun

Cu siguranță în România există o mulțime de locuri unde merită să îți petreci sărbătorile. Iar Sâmbăta de Sus este una dintre locațiile cele mai atrăgătoare pentru persoanele care obișnuiesc să petreacă cea mai frumoasă perioadă a anului într-un loc cuprins de magie și de tradiție.

Înainte de toate, aici vei găsi foarte ușor o ofertă bună de cazare pensiuni Sambata de Sus iar astfel vei scăpa de toate acele bătăi de cap pe care căutarea unei oferte bune de cazare le provoacă deseori. În acest sens îți putem recomanda Pensiunea Transilvania, acolo unde cu siguranță îți vei petrece cele mai frumoase sărbători de iarnă!

Sâmbăta de Sus este situată la o distanță de 85 km de Brașov, la mijlocul drumului dintre Brașov și Sibiu. Este ușor de ajuns cu mașina personală, iar odată ajunși la Sâmbăta de Sus, puțini sunt turiștii care își mai doresc să plece acasă.

Ce poți face la Sâmbăta de Sus?

Pe lângă condițiile excelente de cazare pe care Pensiunea Transilvania le oferă, la Sâmbăta de Sus te mai poți bucura și de multe obiective turistice care te vor cuceri.

Cele mai importante obiective turistice de la Sâmbăta de Sus sunt Mănăstirea Brâncoveanu, Chilia Părintelui Arsenie Boca, Herghelia de la Sâmbăta de Jos, Pârtia de schi de la Drăguș și Cetatea Făgăraș. Astfel, indiferent că dorești să te bucuri de o arhitectură veche impresionantă sau de frumusețile naturii, cu siguranță această locație se va ridica la nivelul așteptărilor tale și va reuși chiar să le depășească.

Sâmbăta de Sus este locația în care îți poți petrece un Crăciun minunat așa cum ți-ai dorit, indiferent cum îți propui să îți petreci sărbătorile!

De ce să te cazezi la Pensiunea Transilvania

Crăciunul înseamnă însă momente frumoase alături de familie, la o masă cu cât mai multe bucate delicioase. Iar Pensiunea Transilvania cu siguranță îți va pune pe masă numai bucate demne de un Crăciun tradițional.

Pe lângă deja tradiționalele mâncăruri precum sarmalele, cârnații sau cozonacul, la Pensiunea Transilvania te mai poți bucura și de carne pregătită încet, la proțap, de către maestrul Sandu Ganea. Cu toții știm că cea mai delicioasă carne se pregătește dinainte, la un baiț atent realizat, iar mai apoi la foc de lemne, pe un proțap pe care va sta ore întregi, până capătă o culoare excelentă dar și un gust minunat. 

Un Crăciun în care ai pe masă un pureluș la proțap este cu siguranță un Crăciun perfect. Iar acesta este un motiv important pentru care ar trebui să alegi să faci sărbătorile la Pensiunea Transilvania.