Alegeri europarlamentare. Prezenţa la vot până la ora 13

Redactia -

Alegeri europarlamentare. Prezenţa la vot până la ora 13

Până la ora 13,00 și-au exprimat opțiunea, prin vot, în cadrul scrutinului electoral organizat în data de 25 mai a.c:

1. 9,31% din numărul alegătorilor înscriși în listele electorale din Colegiul uninominal nr. 9 Circumscripția Electorală nr. 18 județul Galați. Datele au fost estimate pe baza informațiilor primite de la un eșantion reprezentativ format din 20 secții de votare din cele 44 secții de votare organizate pe raza colegiului, cu marja de eroare ą3%.

2. 13,54% din numărul alegătorilor înscriși în listele electorale din Colegiul uninominal nr. 2 Circumscripția Electorală nr. 20 județul Gorj. Datele au fost estimate pe baza informațiilor primite de la un eșantion reprezentativ format din 82 secții de votare din cele 173 secții de votare organizate pe raza colegiului, cu marja de eroare ą3%.

3. 16,50% din numărul alegătorilor înscriși în listele electorale din Colegiul uninominal nr.3 Circumscripția Electorală nr. 22 județul Hunedoara. Datele au fost estimate pe baza informațiilor primite de la un eșantion reprezentativ format din 62 secții de votare din cele 134 secții de votare organizate pe raza colegiului, cu marja de eroare ą3%.

4. 14,48% din numărul alegătorilor înscriși în listele electorale din Colegiul uninominal nr.4 Circumscripția Electorală nr. 25 județul Ilfov. Datele au fost estimate pe baza informațiilor primite de la un eșantion reprezentativ format din 34 secții de votare din cele 57 secții de votare organizate pe raza colegiului, cu marja de eroare ą3%.

5. 14,22% din numărul alegătorilor înscriși în listele electorale din Colegiul uninominal nr. 2 Circumscripția Electorală nr. 32 județul Satu Mare. Datele au fost estimate pe baza informațiilor primite de la un eșantion reprezentativ format din 47 secții de votare din cele 64 secții de votare organizate pe raza colegiului, cu marja de eroare ą3%.

6. 6,44% din numărul alegătorilor înscriși în listele electorale din Colegiul uninominal nr. 3 Circumscripția Electorală nr. 37 județul Timiș. Datele au fost estimate pe baza informațiilor primite de la un eșantion reprezentativ format din 27 secții de votare din cele 53 secții de votare organizate pe raza colegiului, cu marja de eroare ą3%.

7. 8,28% din numărul alegătorilor înscriși în listele electorale din Colegiul uninominal nr. 7 Circumscripția Electorală nr. 42 Municipiul București. Datele au fost estimate pe baza informațiilor primite de la un eșantion reprezentativ format din 26 secții de votare din cele 65 secții de votare organizate pe raza colegiului, cu marja de eroare ą3%.

8. 8,81% din numărul alegătorilor înscriși în listele electorale din Colegiul uninominal nr. 8 Circumscripția Electorală nr. 42 Municipiul București. Datele au fost estimate pe baza informațiilor primite de la un eșantion reprezentativ format din 32 secții de votare din cele 113 secții de votare organizate pe raza colegiului, cu marja de eroare ą3%.

*** Datele au fost estimate pe baza informațiilor primite de la un eșantion reprezentativ format din 330 secții de votare din cele 703 secții de votare organizate pe raza colegiilor uninominale in care s-au organizat alegeri parlamentare parțiale, cu marja de eroare ą3%.