Alexandra Olteanu – imaginea AFI Ploieşti

Redactia -

Alexandra Olteanu – imaginea AFI Ploieşti

AFI Palace Ploiești adoptă o nouă strategie de comunicare, cu un mesaj centrat pe consumator, precum și o nouă abordare strategică orientată spre implicarea în comunitatea locală. Astfel, noul mesaj ce exprimă și noua poziționare a centrului comercial este ”AFI Palace Ploiești. Un mall pentru tine”.

„În cei aproape trei ani de la deschiderea centrului nostru comercial în Ploiești am dorit să fim cât mai aproape de comunitatea locală și am implementat multiple proiecte cu scopul de a răspunde nevoilor și dorințelor ploieștenilor. În continuare ne dorim să rămânem implicați și de aceea noul nostru mesaj vine să susțină strategia noastră de a fi aproape de ploieșteni și de a ne adapta constant nevoilor și cerințelor publicului de aici. Vom avea în vedere atât diversificarea mixului de branduri, dar și crearea de oportunități de petrecere a timpului liber prin evenimente tematice în centrul comercial.”, declară Oana Vîjială, Mall Manager AFI Palace Ploiești.

Odată cu noua poziționare, AFI Palace Ploiești a demarat campania ”Tu poți fi următoarea imagine AFI Palace Ploiești”, adresată locuitorilor din județul Prahova, prin care aceștia s-au putut înscrie pentru a deveni imaginea centrului comercial. În urma concursului, noua imagine de brand a mall-ului a devenit Alexandra Olteanu, o ploieșteancă de 27 ani, căsătorită, și cu un băiețel în vârstă de 1 an și 8 luni ani. Ea a fost susținută de către ploieșteni, care au avut ocazia să o voteze pe pagina de Facebook AFI Palace Ploiești, iar decizia finală a fost luată de către juriul format din reprezentanții centrului comercial, fotograful de modă Gabriel Hennessey, precum și lideri de opinie din oraș.