Alo, Poliţia şi Primăria Ploieşti! Individul acesta ocupă locul de parcare al unei persoane cu handicap

Daniel Dimache -

Alo, Poliţia şi Primăria Ploieşti! Individul acesta ocupă locul de parcare al unei persoane cu handicap

Am primit pe adresa redacţiei câteva rânduri şi o fotografie din partea unui cetăţean din Ploieşti, foarte supărat pe un individ care parchează pe locul rezervat lui, fiind persoană cu handicap. Crinel-Adrian Georgescu, inginer aviaţie (rezervă), a primit de la municipalitate, conform legii, în virtutea faptului că este persoană cu handicap, un loc de parcare lângă blocul unde locuieşte, zona Bulevardul Bucureşti, loc marcat special. Acesta este supărat, şi ne-a trimis şi o poză în acest sens, că un individ îşi parchează autoturismul pe locul său de parcare. Mai mult, Volkswagen-ul lăsat anapoda are şi o autorizaţie de parcare emisă de Consiliul Local Ploieşti, de unde autorul sesizării ar fi dedus că e vorba despre un consilier local/judeţean, dar nu menţionează identitatea respectivului, lucru care însă nu-i permite să ocupe un loc destinat unei persoane cu handicap. Nici legal, nici moral. Domnul Crinel-Adrian Georgescu este supărat şi pe poliţiştii Secţiei municipale nr. 4, unde a depus o sesizare şi consideră că nu se iau măsuri. Iată conţinutul mailului adresat conducerii Primăriei Ploieşti, dar şi presei:

„Temă: consilier local/județean parcare abuzivă pe loc[parcare; pers.handicap];

Bună ziua!

Către cine i-a dat consilierului autorizație(parcare; serviciu),

Consilierul cu autoturismul din fotografie este din structura dvs.?!?

Dacă da, atunci dați-i un avertisment să nu-și mai parcheze mașina, cu autorizație(parcare; serviciu), pe loc(handicap)!

Este că nu știați ce contravenții face consilierul dvs. în timpul liber?!? Nu?!? Așa m-am gândit și eu!! Tocmai de asta v-am și transmis fotografia(atașament)!

Pentru înțelegere(spre rezolvare) și comunicare (eventual, cu răspuns; poate chiar și scris!), vă mulțumesc! În caz contrar nu am de ce să vă mai și mulțumesc!!

Cu considerație,

GEORGESCU Crinel-Adrian; lt.-c-dor.(M.AP.N.; rez.); ing.[radioelectronică(aviație)];”