Alţi şoferi testaţi pozitiv pentru droguri sau fără permis, prinşi pe străzile din Ploieşti

Redactia -

Alţi şoferi testaţi pozitiv pentru droguri sau fără permis, prinşi pe străzile din Ploieşti

La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Poligonului, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani din județul Călărași.

Întrucât acesta manifesta un comportament suspect a fost testat cu aparatul drugtest care a indicat o valoare pozitivă la o substanță psihoactivă, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

 

În cursul nopții trecute, în jurul orei 23.30, tot polițiștii rutieri ai Poliției municipiului Ploiești în timp ce se aflau pe strada Poligonului, au oprit, pentru control, un autoturism condus tot de un tânăr în vârstă de 23 de ani din județul Bacău. În urma verificărilor efectuate în bazele de date polițiștii au constatat faptul că tânărul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere. În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală.