Amanet de acasă – ce trebuie să faci dacă vrei să îți amanetezi online aurul

Daniel Dimache -

Amanet de acasă – ce trebuie să faci dacă vrei să îți amanetezi online aurul

 

În prezent, amanetarea bijuteriilor prețioase online este cea mai comodă metodă de a obține un împrumut în bani de la agențiile de amanet. Ideea de amanet online este foarte apreciată de clienți, în special în această perioadă de pandemie. Spre deosebite de agențiile de amanet din oraș, în cazul amanetului online, banii sunt transferați direct în contul bancar.

Amanetarea bijuteriilor din aur, online, oferă multe beneficii, mai ales dacă alegi TEZAUR amanet de acasă. Aceasta face parte din Grupul TEZAUR și oferă clienților săi atât servicii de amanet (în agenții și online), cât și servicii de vânzare de bijuterii de aur și cu diamante (în agenții și online) și schimb valutar. Compania are o experiență de peste 11 ani pe piața serviciilor financiare și o echipă formată din peste 120 de specialiști în domeniu. În acest moment, TEZAUR are peste 50 de agenții deschise în capitală, dar oferă și servicii online clienților care doresc amanetarea bunurilor din aur sau diamante, din confortul propriei locuințe.

Pentru a-ți amaneta bijuteriile din aur, poți alege serviciul TEZAUR amanet de acasă. Acesta poate fi accesat ușor, prin utilizarea tehnologiei, de oriunde din țară. Comparativ cu alte servicii din acest domeniu, amanetul online îți oferă numeroase beneficii și anume:  

 • Poți amaneta bijuterii din aur și cu diamante, monede de valoare sau ceasuri prețioase;
 • Ai posibilitatea de a face un împrumut personal care să funcționeze mai bine pentru tine, comparativ cu cel oferit de o bancă sau altă instituție financiară;
 • Obții cel mai bun preț la amanet aur și cel mai bun comision de pe piață și primești banii direct în contul tău bancar, fără a te deplasa la agenție;
 • Îți poți gestiona contractele de amanet încheiate în agenții sau online pe tezaur.com prin contul personal de pe site, la care ai acces permanent, online;
 • Poți prelungi oricând împrumutul, și-l poți achita online, parțial sau integral tot online, din secțiunea „CONTUL MEU”;
 • Poți estima online, direct pe site, valoarea împrumutului pentru bunurile tale;
 • Bunurile sunt ridicate gratuit de la adresa clientului și asigurate pe durata transportului către sediul agenției, unde vor fi evaluate corect și depozitate în siguranță într-un loc securizat;
 • După acceptarea ofertei transmise pe email, primești imediat banii direct pe card;
 • Împrumutul poate fi reînnoit în fiecare lună, iar plata se face oricând dorești online, parțial sau integral, respectând contractul încheiat;
 • Poți să rambursezi împrumutul chiar și total, să păstrezi bunurile gratuit, în siguranță, în seiful TEZAUR și când ai nevoie de bani, cu un singur click să ceri un nou împrumut, iar suma îți este virată imediat în cont.

În cazul acestor împrumuturi rapide, totul se face online, de acasă iar bunurile clienților sunt păstrate în siguranță, în seiful TEZAUR.

Dacă ai nevoie urgentă de bani și ești dispus să lași garanție bijuterii din aur sau diamante, atunci îți poți îndrepta atenția spre o casă de amanet online, care în această perioadă îți oferă și alte avantaje, cum ar fi:

 • Obținerea unui preț mai mare pe gramul de aur pentru contractele de amanet încheiate, prin serviciul amanet de acasă, în perioada 01-31 Octombrie 2021, cu preluarea gratuită a bunurilor prețioase (din aur simplu sau din aur cu diamante) și depozitarea lor în siguranță în seiful TEZAUR.
 • Obținerea unui VOUCHER CADOU cu 10% extra reducere pentru achiziționarea de bijuterii din aur pe tezaurshop.ro, dacă închei un contract de amanet online în perioada 01-31 Octombrie 2021.

Magazinele de amanet reprezintă un colac de salvare pentru mii de oameni, care au nevoie rapidă de bani. De regulă, oamenii care apelează frecvent la case de amanet pentru o infuzie rapidă de numerar, sunt presați de plata unor datorii sau au nevoie urgentă de bani pentru situații neprevăzute.