Gazeta de Prahova

Amenzi în sumă de 3.000.000 lei date de poliţişti într-o singură zi

Național

Redactia

Ieri, polițiștii au intervenit la aproape 2.500 de evenimente, au constatat peste 800 de infracțiuni și au aplicat peste 9.500 de contravenții, în valoare de aproape 3.000.000 de lei, în cadrul acțiunilor curente, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

La data de 7 martie a.c., peste 12.000 de polițiști au acționat, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate peste 300 de acțiuni și s-a intervenit la 2.444 de evenimente, dintre care 1.937 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 801 infracțiuni, 148 de persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 27 de persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 52 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 9.553 de sancțiuni contravenționale, în valoare 2.994.977 de lei și au confiscat bunuri în valoare de peste 80.498 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 97 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 559 de permise de conducere și au fost retrase 259 de certificate de înmatriculare.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline