Amenzi, permise şi taloane reţinute, după acţiunile Poliţiei Rutiere pe drumurile din Prahova

Redactia -

Amenzi, permise şi taloane reţinute, după acţiunile Poliţiei Rutiere pe drumurile din Prahova

La data de 13 noiembrie a.c., polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au desfășurat activități preventive pe raza municipiului Ploiești, în orașul Bușteni dar și pe drumurile naționale din județ.

Astfel, au fost organizate 3 acțiuni punctuale, prilej cu care s-a acționat atât pentru pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, cât și pentru impunerea unui climat de siguranță rutieră.

În urma controalelor au fost legitimate 240 de persoane, verificate 190 de autovehicule și au fost efectuate 170 de testări cu aparatele etilotest și 10 cu aparatele drugtest.

Astfel, în urma neregulilor constatate, au fost aplicate 120 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 35.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute 9 permise de conducere, dintre acestea 3 pentru consumul de băuturi alcoolice și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Polițiștii prahoveni vor acționa, în continuare, pentru siguranța cetățenilor și menținerea unui climat de ordine și liniște publică, pe raza întregului județ.