Andreea Cosma, declaraţii uluitoare despre procurorul Negulescu: „M-a invitat în biroul său şi mi-a cântat la chitară”

Redactia -

Andreea Cosma, declaraţii uluitoare despre procurorul Negulescu: „M-a invitat în biroul său şi mi-a cântat la chitară”

Într-un interviu acordat televiziunii România TV, Andreea Cosma, fiica fostului preşedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma a făcut o serie de declaraţii uluitoare despre  procurorul DNA Mircea Negulescu. 

„Am avut o relaţie de prietenie. O relaţie platonică cu domnul procuror Negulescu. Nu a existat o relaţie sexuală între mine şi dumnealui. L-am cunoscut pe domnul Negulescu întâmplător undeva la jumătea anului 2013. A venit însoţit de un client de al meu de la notariat în biroul meu notarial. A inceput sa-mi faca o serie de avansuri. A început să-mi faca curte. A încercat să mă cucerească sentimental, dar încercarea a fost nereuşită”, a declarat Andreea Cosma la România TV. 

[…]Intai a avut o atitudine de cuceritor. A vrut sa arate cat de puternic este…ca ma arunca in puscarie. Au durat circa sase luni aceste actiuni. In aceste sase luni. mi-a venit in casa cu mascatii in timp ce locuiam singura cu un copil minor.  […] Prima intalnire a fost la un cimitir din Ploiesti. Eu eram foarte emotionata. L-am anuntat pe fratele meu sa stie de mine. A doua intalnire a fost in parcarea de la Romanesti. A dat doua ture cu masina cu mine. A vrut sa imi arate dragostea fata de mine. Am mai fost la un lac pe ruta Bucuresti – Ploiesti.

[…] Intre timp a ajuns procuror la DNA. Ajungand la DNA imi spunea sa ma duc sa-l vad. Stateam cate 10 minute. La un moment dat m-a invitat in biroul sau si mi-a cantat la chitara. Era de fata si fratele meu. Nu aveam curaj sa ma duc singura. Am mari constrangeri religioase. Eu sunt catolica. Nu am cum sa intretin relatii intime cu un barbat casatorit.  Mi-a spus ca vrea sa crestem impreuna o pisica. Am ales o pisica bengaleza. 

Dupa ce mi-a facut acest dosar am fost chemata si mi s-a spus ca as putea sa fac un denunt impotriva lui Sebastian Ghita. I-am spus ca nu pot sa faca asa ceva ca nu cunosc nimic despre Sebi Ghita. Mi-a spus ca daca fac un denunt impotriva lui Ghita mi se schimba acuzatiile. 

Citeste mai mult pe RTV.NET