Andrei Nicolae, tânărul politician din Vălenii de Munte, locul 3 pe lista PSD pentru Consiliul Judeţean

Mihai Ciobanu -

Andrei Nicolae, tânărul politician din Vălenii de Munte, locul 3 pe lista PSD pentru Consiliul Judeţean

Tânărul politician social-democrat din Vălenii de Munte, Andrei Nicolae, a fost desemnat să ocupe locul 3 pe lista propunerilor PSD Prahova pentru Consiliul Judeţean. Este o poziţie care, cu siguranţă, îi va aduce lui Andrei Nicolae calitatea de consilier judeţean pentru mandatul 2016-2020. Nominalizarea sa vine să primenească componenţa administraţiei judeţene, el alăturându-se lui Bogdan Toader – actualul lider PSD Prahova, un alt reprezentant al generaţiei tinere. 

Andrei Nicolae este preşedinte al TSD Prahova şi are, deja, experienţă în administraţie, ocupând pentru o bună perioadă de timp funcţia de director al Centrului Cultural Vălenii de Munte, fiind şi consilier local la Vălenii de Munte în mandatul 2012-2016.

Iată care este mesajul tânărului politician din Văleni: „Locul 3 pe lista propunerilor PSD Prahova pentru Consiliul Judetean Prahova este o onoare deosebita si in acelasi timp o mare responsabilitate. Implicarea si daruirea tuturor celor din organizatia de tineret au fost apreciate nu doar in acest mod, ci si prin faptul ca intreaga lista propusa de presedintele Bogdan Toader contine foarte multe nume din TSD Prahova.
Cred că echilibrul dintre experienta seniorilor si energia noastra reprezinta cel mai important atu al PSD Prahova pentru alegerile din 5 iunie. Mă bucur ca organizatia noastra a înțeles mesajul de înnoire transmis de către societate si că face eforturi constante de a răspunde cerintelor acesteia.
Mulțumesc colegilor seniori aflati la conducerea PSD Prahova pentru încredere şi mulțumesc în mod deosebit tuturor colegilor din organizatia de tineret pentru sprijinul lor, pentru implicarea si devotamentul lor.
Sper ca si celelalte organizatii PSD din țară sa facă acest pas pentru ca împreună să dovedim că anul 2016 este anul tinerilor în politică !”