Angajat al unei spălătorii auto din Câmpina, reținut pentru furt

Daniel Dimache -

Angajat al unei spălătorii auto din Câmpina, reținut pentru furt

 

La data de 15 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au identificat și depistat o persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de furt.

În fapt, la data de 14 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din comuna Brebu, despre faptul că la data de 10 februarie a.c., a dus autoturismul personal la o spălătorie din municipiul Câmpina, iar când a ajuns la domiciliu a sesizat dispariția sumei de 1.200 de euro care se afla în interiorul autoturismului.

În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 31 de ani, din orașul Breaza, angajat al spălătoriei în cauză.

În vederea administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Poliției orașului Breaza au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la domiciliul bărbatului, ocazie cu care a fost identificată și ridicată suma de 1.000 de lei, din cercetări reieșind că banii în cauză fac parte din banii sustrași.

Astfel, în baza probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au reținut bărbatul în cauză pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.