Anna Cori vinde încălţăminte românească de calitate în AFI Ploieşti

Daniel Dimache -

Anna Cori vinde încălţăminte românească de calitate în AFI Ploieşti

Astăzi, 16 decembrie, un important producător de încălţăminte şi accesorii din piele din România,grupul Denis din Suceava, a deschis un magazin şi în Ploieşti, în AFI Palace. ANNA CORI este cel mai comercializat brand de încălţăminte autohton. La deschidere a fost prezentă şi doamna Ana Cornea, proprietar al companiei şi cea care a dat numele reţelei de magazine. Cu ocazia inaugurării, ANNA CORI are o ofertă de reduceri generoasă pentru clienţii ploieşteni.

Brandul DENIS a fost fondat în anul 1994, producând doar încălţăminte pentru bărbaţi. Precizia şi eleganţa solemnă nu au constituit însă singurele direcţii abordate de brand , DENIS acceptând în anul  1996 provocarea unei noi linii pentru femei , în care putea materializa atât distincţia unui stil clasic cât şi o viziune fantezistă . Prin această dublă perspectivă, DENIS a continuat să respecte două cerinţe însemnate, ce persista încă din vremuri medievale:  rezistenţă şi design.

Un pas fundamental în maturizarea brandului a fost făcut prin extinderea, în anul 1999, spre un nou proiect care viza accesoriile pentru încălţăminte. Bucurându-se astfel de o completare a conceptului său iniţial, brandul înfloreşte prin consideraţia din ce în ce mai profundă a laturii estetice şi prin înfiinţarea unei secţii de poşete.

Echipa de creaţie a brandului a fost completată în anul 2008, prin colaborarea cu designerul italian Davide Vaccari, un adevărat vizionar, care a reuşit să reinterpreteze complexitatea grupului DENIS în spiritul actualităţii.

De la inaugurarea în anul 2000 a primului magazin în Suceava,  oraş istoric în care brandul a luat fiinţă, DENIS a iniţiat dezvoltarea unei mari re’ele de magazine, ANNA CORI, numarând peste 30 de puncte de vânzare.

Cand vorbim de moda în încălţăminte, ANNA CORI este prima opţiune: în magazinele modern amenajate se găseşte o ofertă variată de încălţăminte la modă pentru cei tineri, elegantă pentru doamne si domni, comodă pentru generaţia mai în vârstă. In plus, se găsesc şi o mulţime de accesorii cum sunt genţile şi curelele. Pe lângă o colecţie atractivă, ANNA CORI & ALL SHOES convinge şi prin încălţăminte de calitate la preţuri avantajoase.