Antonia cântă azi în centrul Ploieştiului

Redactia -

Antonia cântă azi în centrul Ploieştiului

Cu ocazia relansării noii game de machiaj, AVON organizează o caravană ce va străbate aproape toată ţara şi va sărbători frumuseţea româncelor cu multă energie, entuziasm şi culoare. Reunite sub sloganul “Află culoarea oraşului tău”, evenimentele vor avea loc pe tot parcusul verii în 45 de orașe din România, iar pe 15 august caravana ajunge la Ploiești.

Pentru a sărbători noua gamă de produse, AVON îi invită pe locuitorii orașului Ploiești pe 15 august, începând cu ora 16:00, la Palatul de Cultură, unde va avea loc o petrecere animată de muzica Antoniei. În cadrul evenimentului, participanţii se vor bucura de multe surprize: sesiuni de make-up profesional, sfaturi şi trucuri legate de machiaj, jocuri cu premii şi puncte de informare despre campaniile sociale. Mai mult decât atât, sunt instalate porţi colorate cu senzori și, în funcție de culoarea predominantă aleasă de participanţi, AVON va declara care este culoarea oficială a oraşului Ploiești.

AVON doreşte ca prin acest șir de evenimente ce promovează noua gamă de machiaj să aducă optimism şi inspiraţie în viaţa clientelor şi să le îndemne să fie mai încrezătoare şi îndrăzneţe.