Antonio Cruceru a avut noroc! Paul Antoche – nu prea

Dragos Trestioreanu -

Antonio Cruceru a avut noroc! Paul Antoche – nu prea

Înaintea startului campionatului Ligii a II-a fotbal, FC Petrolul avea o singură problemă de ordin medical, cea a fotbalistului defensiv Paul Antoche, accidentat în primul sfert de oră al ultimului meci-test din cantonamentul din străinătate, cel cu croații de la Slaven Belupo. Jucătorul ar fi trebuit totuși să reintre în programul normal de pregătire începând de ieri. Colac peste pupăză, s-a accidentat, la intrarea în ultimul sfert de oră al meciului de prezentare cu FC Rapid, și mijlocașul Antonio Cruceru.

Estimările recuperării lui Paul Antoche (foto, primul din stânga), fotbalist adus vara trecută de la divizionara secundă CS Balotești, au fost date peste cap, în sensul că, urmare a loviturii primite la genunchi la partida amicală de la Cvetkovec, i-a fost afectat și peroneul, la care a suferit o fisură, fapt care îl va mai ține pentru o vreme, cel puțin o lună de fapt, departe de gazon, el neputând reintra astfel, de la debutul acestei săptămâni, în circuitul obișnuit.

În schimb, veștile despre Antonio Cruceru (foto, primul din dreapta) sunt bune, potrivit declarației jucătorului oferite unui grup de suporteri de pe o binecunoscută rețea de socializare, „Petrolul non stop”, în urma consultului și a radiografiei suspiciunea de fractură a claviculei a fost îndepărtată. Cruceru a revenit deja la antrenamente și va fi apt de joc pentru primul meci oficial, cel cu Sportul Snagov, de sâmbătă, 4 august, ora 15.30, de pe arena Ilie Oană. De altfel, în momentul în care a părăsit terenul, la amicalul contra Rapidului, asistat de staff-ul medical, Antonio putea să își miște brațul, sperându-se astfel, încă de atunci, că ar fi fost vorba de o contuzie puternică, confirmată ulterior de examenul radiologic.

Foto: www.fcpetrolul.ro