Antrenorul lui Manchester United a venit în… vacanță pe arena Ilie Oană!

Dragos Trestioreanu -

Antrenorul lui Manchester United a venit în… vacanță pe arena Ilie Oană!

La meciul internațional amical dintre România și Finlanda, de marți, 5 iunie 2018, spectatorii de la tribuna 0 arenei Ilie Oană au rămas uimiți când, într-o lojă, l-au zărit pe nimeni altul decât celebrul antrenor al nu mai puțin celebrei vicecampioane a Premier League, portughezul Jose Mourinho, de la Manchester United!

Așa cum era de așteptat, din momentul în care se auzise de sosirea lusitanului pe „Ilie Oană”, Mourinho era însoțit de mai vechii săi amici români, fostul agent de jucători Giovanni Becali și ex-arbitrul purtător al ecusonului FIFA, Ion Căciunescu, în aceeași lojă mai fiind zărit, printre alții, și directorul sportiv al campioanei en-titre, CFR Cluj, fostul agent de jucători Bogdan Mara.

Pe Becali și Crăciunescu îi leagă o amiciție mai veche cu Jose Mourinho, acesta din urmă nefiind, de altfel, la prima sa vizită în țara noastră. Dar, de fiecare dată, a mărturisit că nu a venit cu treabă, ci doar îi place să meargă, atunci când este în vacanță, să urmărească diferite meciuri internaționale: „A fost un joc amical, iar acestea sunt mereu lipsite de intensitate”.

Tot pentru postul de televiziune Digisport, Mourinho a mai spus că  „nu am venit aici pentru niciun jucător, sunt în timpul liber. Când am liber, îmi place să văd meciuri internaționale. Nu știu, nu am idee dacă România se poate califica la Campionatul European. Mă întrebați de Cristian Chivu? El e istoria mea. A fost alături de mine în cel mai bun sezon din cariera mea. Toți băieții care au fost la Inter, în acel sezon, sunt în inima mea. Când eram la Porto, am lucrat cu un alt român, Ioan Timofte, pe la începuturile carierei mele. După aceea, a venit rândul lui Cristi Chivu. Nu știu când voi mai lucra cu un român”.

Foto: www.gsp.ro