Antrenorul Neven Hrupec, încă un sezon la CSM Ploieşti!

Daniel Dimache -

Antrenorul Neven Hrupec, încă un sezon la CSM Ploieşti!

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a ajuns, în cursul zilei de ieri, la un acord cu antrenorul principal al echipei de handbal feminin a clubului, croatul Neven Hrupec, în privinţa prelungirii înţelegerii şi pentru sezonul viitor. Tehnicianul a semnat noul contract şi a primit asigurări că se vor face toate eforturile pentru ca jucătoarele importante din lotul actual să fie păstrate, şi ele, pentru ediţia viitoare a Ligii Naţionale de handbal feminin.

„Sunt foarte bucuros şi mândru că oamenii din conducerea clubului sunt mulţumiţi de munca pe care am depus-o aici şi au încredere în mine şi pentru sezonul următor. Nu am venit la Ploieşti pentru o treabă de doar 7-8 luni, ci vreau să continuăm să creştem şi în sezonul următor, cu condiţia să păstrăm nucleul din acest an şi să mai aducem una, două jucătoare pentru a ne întări lotul. Iar dacă lucrurile vor sta aşa, atunci vom avea şansa să ne îmbunătăţim rezultatele şi să facem o echipă de cupe europene la Ploieşti. Ne dorim cu toţii să facem pasul spre Europa, dar încă nu am pus pe hârtie obiectivul pentru sezonul viitor, întrucât totul depinde şi de lotul de jucătoare pe care îl vom alcătui”, spune Neven Hrupec. Tehnicianul susţine că a avut o ofertă şi din partea unei formaţii de Champions League, dar, după ce s-a consultat cu familia şi chiar şi cu o parte dintre componentele actuale ale lotului, a luat decizia să semneze un nou contract cu CSM Ploieşti. La rândul lui, antrenorul secund Daniel Gheorghe a parafat o înţelegere cu clubul pentru următorul sezon competiţional.

„Cred că este o decizie normală să prelungim înţelegerea cu Neven Hrupec, un antrenor profesionist, cu experienţă în Liga Campionilor, care a arătat că merită încrederea noastră în continuare. Mai avem speranţe că vom juca în cupele europene încă din acest an, Cupa României oferindu-ne această posibilitate, dar, oricum, acesta va fi ţelul nostru pentru sezonul următor. Staff-ul tehnic a început, deja, să gândească lotul pentru anul următor, cu jucătoarele de bază de acum plus alte câteva achiziţii, şi sperăm să reuşim să finalizăm cu bine negocierile pe care le purtăm. Vrem să construim un lot bun şi să facem performanţă cu echipa de handbal feminin a clubului!”, spune directorul CSM Ploieşti, Cezar Stoichiciu.

În acest sezon, Neven Hrupec a condus echipa de pe bancă în 24 de meciuri oficiale, cu un bilanţ de 11 victorii, 4 remize şi 9 înfrângeri. CSM Ploieşti (locul 6) mai are de jucat două meciuri în această ediţie a Ligii Naţionale, sâmbătă, în Sala „Olimpia”, cu Măgura Cisnădie, şi o săptămână mai târziu, în deplasare, cu Alba Sebeş, şi cel puţin unul în Cupa României, pe 27 aprilie, la Ploieşti, cu vicecampioana HCM Baia Mare.