Gazeta de Prahova

Anul Nou aduce dotări noi la Ambulanţa Prahova

Știri

Daniel Dimache

Sfârșitul de an vine cu vești bune pentru Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova! După ce, recent, au ajuns în Prahova 12 ambulanțe 4×2 și una 4×4, toate tip B2 (ambulanţă de urgenţă şi resuscitare fără medic, cu echipa formată din asistent medical şi ambulanţier), printr-un program derulat prin intermediul Departamentului pentru Situații de Urgență, astăzi a fost recepționată și lucrarea care a vizat amenajarea curții interioare a SAJ Prahova, cu fonduri provenite de la Ministerul Sănătății, de aproximativ 500.000 de lei.

Iar veștile bune nu se opresc aici, pentru că în 2019, Ambulanța Prahova va mai primi – prin același program național de dotare a serviciilor de urgență – și alte autospeciale care să le înlocuiască pe cele vechi și greu de întreținut din parcul auto actual.

„Felicit conducerea Serviciului de Ambulanță Județean Prahova – reprezentată de managerul general Daniel Nicolae și directorul medical Madalin Ipatie – pentru consecvența cu care continuă să rezolve problemele cu care s-a confruntat de mai multă vreme, pentru a veni în sprijinul pacienților prahoveni, dar și pentru a îmbunătăți calitatea condițiilor de muncă ale echipajelor medicale!” – Bogdan Toader, preşedinte Consiliul Judeţean Prahova.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline