Anul școlar a început cu renovări și modernizări, la Filipeștii de Pădure

Daniel Dimache -

Anul școlar a început cu renovări și modernizări, la Filipeștii de Pădure
Orice început de an școlar aduce noi provocări și oportunități atât pentru copii cât și pentru părinți. După o „scurtă” vacanță de vară, elevii se întorc în bănci.
”Primăria Filipeștii de Pădure continuă să pună în prim plan actul educațional și dorește desfășurarea cursurilor în cele mai bune condiții”, a afirmat primarul Ciprian Morărescu.
Astfel, s-a reușit renovarea completa a 4 săli de clasă ale corpului A de la Liceul Teoretic Filipeștii de Pădure, prin montarea de covor pvc rezistent la trafic, antibacterian ce conferă siguranță sporită anti-alunecare și lambriu din aceeași categorie. Modernizarea claselor va continua pe viitor pentru toate clasele și holul corpului A.
Pentru îmbunătățirea activității școlare s-au achiziționat 6 table interactive de ultimă generație, existând posibilitatea achiziționării altor table pe viitor pentru toate clasele.
Pentru a veni în sprijinul preșcolarilor din cadrul Grădiniței cu Program Prelungit Filipeștii de Pădure s-a refăcut în totalitate o sala de clasa, casa scării, holurile prin montarea de covor și lambriu pvc. De asemenea s-a înlocuit balustrada pentru a se facilita accesul celor mici.
”Urăm tuturor elevilor mult succes în noul an școlar!”, a mai transmis edilul comunei Filipeștii de Pădure.