Anunț recrutare candidați – Penitenciarul de Femei Târgșorul Nou

Daniel Dimache -

Anunț recrutare candidați – Penitenciarul de Femei Târgșorul Nou

Admitere în sistemul poliţiei penitenciare 2023

 

Penitenciarul de Femei Ploieşti – Târgşorul Nou recrutează candidaţi în vederea participării la concursul de admitere pentru Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna, program de studii postliceale, învățământ militar preuniversitar, cu durata de 1 an, sesiunea septembrie 2023, pentru locurile repartizate sistemului poliţiei penitenciare, astfel:

 

CURSURI DE ZI, DURATA STUDIILOR 1 AN – 260 DE LOCURI, după cum urmează:

a) Specializarea SIGURANȚA DEȚINERII ȘI REGIM PENITENCIAR

– 30 de locuri – femei

– 190 de locuri – bărbați

 

b) Specializarea EVIDENȚĂ DEȚINUȚI

– 20 de locuri – bărbaţi și femei

 

c) Specializarea SECRETARIAT

– 20 de locuri – bărbaţi și femei

 

Concursul de admitere se organizează și se desfășoară în conformitate cu Metodologia de admitere în Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, aprobată prin decizia directorului Școlii cu nr. 400052/DIR/SNTOBC/12.05.2023, întocmită în conformitate cu Metodologia-cadru de admitere aprobată prin Ordinul ministrului justiției nr. 3917/C/2021.

 

Toate actele normative, precum și toate anunțurile și planificările privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere pot fi vizualizate pe pagina de internet a școlii: www.anp.gov.ro – secțiunea „Unități penitenciare” / „Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna” – penultima din lista de unități.

 

Informaţii  suplimentare se pot obţine de pe pagina oficială a Administrației Naționale a Penitenciarelor www.anp.gov.ro – sau telefonic la numărul  0244/381254, 380770/ Fax: 0244/380345 int.144, Biroul Resurse Umane și Formare Profesională – Penitenciarul de Femei Ploieşti – Târgşorul Nou.