Anunţul lui „Celentano” despre spectacolul din Ploieşti

Mihai Ciobanu -

Anunţul lui „Celentano” despre spectacolul din Ploieşti

Actorul Adrian Văncică, intrepretul lui Celentano din serialul „Las Fierbinţi” a făcut un anunţ referitor la spectacolul reprogramat ce urma a avea loc în Ploieşti. Iată ce le-a transmis „Celentano” celor care au achiziţionat bilete la spectacolul de stand-up comedy „La vremuri noi, glume noi”:

„Mai jos e comunicatul de presa dar in doua vorbe e asa: trebuia sa avem anul trecut in noiembrie sau decembrie spectacolele, ISU a inchis sala, domnii de la Casa de Cultura au spus ca vor remedia problema pana pe 14 ianuarie 2016. Sa stam linistiti ca o sa fie bine.Noi am hotarat sa le mutam pe 20 ianuarie. Le-am mutat. Si acum …..nu e rezolvat nimic. 
Dragi ploiesteni, regret ca v-am pus pe drumuri ! Nu e vina noastra !

Comunicat de Presa

Spectacolele de stand-up comedy „La vremuri noi, glume noi”, care ar fi trebuit sa aiba loc pe 20 ianuarie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti au fost anulate din motive ce nu tin de organizatori sau de artisti, ci au legatura cu autorizatia de functionare a Casei de Cultura.

Organizatorii regreta disconfortul creat cumparatorilor de bilete si ii roaga sa se adreseze centrelor de unde au achizitionat biletele pentru a-si primi banii inapoi.

Va reamintim ca pe 9 noiembrie activitatea Casei de Cultura a Sindicatelor Ploiesti a fost suspendata pana la remedierea problemelor in ceea ce priveste securitatea la incendiu in conformitate cu prevederile HG numărul 915 din 3 noiembrie 2015. Pana in acest moment, problemele nu au fost solutionate.”, a anunţat actorul Adrian Văncică.