Anunţul oficial a Prefecturii despre închiderea şcolilor din Prahova

Redactia -

Anunţul oficial a Prefecturii despre închiderea şcolilor din Prahova

Mâine, 23.03.2018, în unitățile școlare de pe raza județului Prahova vor fi suspendate cursurile. Această decizie a fost luată astăzi în cvadrul ședinței extradordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, dat fiind existența codului portocaliu de vreme rea care întră în vigoare în această seară de la ora 23.

Astfel, potrivit avertizării meteorologice de la ANM, de astăzi, 22.03.2018 de la ora 23 și până mâine, 23.03.2018 la ora 15 pe raza județului Prahova se vor manifesta fenomene meteo specifice codului portocaliu: ninsoare abundentă, strat de zăpadă consistent, temporar viscol și vizibilitate scăzută. Vântul va avea intensificări cu viteze cuprinse între 50 și 60 de km/h și temporar 65/70 de km/h, troienind și vicolind zăpada.

Totuși, la propunerea Inspectoratului Județean Școlar s-a decis ca părinții care au preșcolari în grădinițe cu program prelungit sau elevi în școli speciale să-și poată aduce copiii la aceste unități.
Pe toată perioada desfășurării codului portocaliu, toți ceilalți șefi de direcții deconcentrate și structuri MAI au fost atenționați să ia măsurile care se impun pentru a trece cu bine de fenomenele meteo vizate de acest cod