Gazeta de Prahova

Apelul clubului Petrolul către suporteri

Sport

Mihai Ciobanu

COMUNICAT DE PRESĂ

Analizând evenimentele petrecute la partida dintre FCS Bucureşti şi FC Petrolul Ploieşti, Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a decis să sancţioneze clubul FC Petrolul Ploieşti cu „Avertisment”, ca urmare a unei petarde aruncată spre suprafaţa de joc dinspre grupul suporterilor ploieşteni.

FC Petrolul Ploieşti înţelege şi apreciază ataşamentul suporterilor, dar, în acelaşi timp, are nevoie de sprijinul lor în această perioadă extrem de importantă pe care clubul nostru o traversează. Astfel, trebuie menţionat faptul că orice viitoare abatere, sancţionată financiar de către forurile abilitate, poate pune, chiar, în pericol planul propus de către FC Petrolul Ploieşti pentru ieşirea din insolvenţă.

Tocmai de aceea, facem un apel către suporteri pentru o comportare fair-play la partidele pe care FC Petrolul Ploieşti la va susţine, astfel încât să ne putem bucura împreună de spectacolul sportiv şi să evităm evenimentele neplăcute ce se pot dăuna bunului mers al activităţii clubului nostru. Vă mulţumim!

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline