Gazeta de Prahova

Apelul clubului Petrolul către suporteri

Sport

Mihai Ciobanu

COMUNICAT DE PRESĂ

Analizând evenimentele petrecute la partida dintre FCS Bucureşti şi FC Petrolul Ploieşti, Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a decis să sancţioneze clubul FC Petrolul Ploieşti cu „Avertisment”, ca urmare a unei petarde aruncată spre suprafaţa de joc dinspre grupul suporterilor ploieşteni.

FC Petrolul Ploieşti înţelege şi apreciază ataşamentul suporterilor, dar, în acelaşi timp, are nevoie de sprijinul lor în această perioadă extrem de importantă pe care clubul nostru o traversează. Astfel, trebuie menţionat faptul că orice viitoare abatere, sancţionată financiar de către forurile abilitate, poate pune, chiar, în pericol planul propus de către FC Petrolul Ploieşti pentru ieşirea din insolvenţă.

Tocmai de aceea, facem un apel către suporteri pentru o comportare fair-play la partidele pe care FC Petrolul Ploieşti la va susţine, astfel încât să ne putem bucura împreună de spectacolul sportiv şi să evităm evenimentele neplăcute ce se pot dăuna bunului mers al activităţii clubului nostru. Vă mulţumim!

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline