Apelul SGU pentru ca activitatea de tămâiere din cimitire să nu fie perturbată

Redactia -

Apelul SGU pentru ca activitatea de tămâiere din cimitire să nu fie perturbată

SGU Ploieşti face un apel, pe pagina oficială de Facebook, cu privire la activităţile pe care societatea le prestează în cadrul cimitirelor din Ploieşti. Societatea aminteşte că printre activităţile pe care le prestează se numără şi cele de tămâiat şi de cărat apă. Cetăţenii sunt rugaţi să sesizeze orice probleme  pentru înlăturarea oricăror practici ilegale şi lipsite de spirit civic în cadrul cimitirelor din municipiul Ploieşti. Iată anunţul SGU:

Informaţie de interes public

SGU Ploieşti vine în sprijinul cetăţenilor pentru înlăturarea oricăror practici ilegale şi lipsite de spirit civic în cadrul cimitirelor din municipiul Ploieşti, aflate în concesiunea societăţii noastre. În acest sens, rugăm cetăţenii să ne informeze cu privire la orice astfel de practică prin apelarea #dispeceratului nostru, la numărul de telefon 0244 977.

Printre serviciile prestate în cadrul cimitirelor se enumara şi cele de tămâiat şi cărat apă, conform datinilor şi obiceiurilor #creştineşti, servicii prestate de către angajaţii societăţii noastre pentru a ne asigura de realizarea acestora în condiţii optime.
Administraţia cimitirelor va sta la dispoziţie oferind informaţii şi intervenind ori de câte ori cetăţenii solicita sprijinul pentru prevenirea şi combaterea practicilor ilegale şi lipsite de spirit civic.”

sgu-tamaiere