„Ardiles” de Dumbrăveşti, reţinut după ce a comis patru furturi într-o singură noapte

Redactia -

„Ardiles” de Dumbrăveşti, reţinut după ce a comis patru furturi într-o singură noapte

Celebrul hoţ Ardiles din serialul Las Fierbinţi are un omolog în Prahova.

La data de 29 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Combatare a Furturilor din Locuințe Ploiești au identificat, depistat și reținut un bărbat în vârstă 35 de ani, din comuna Dumbrăvești, bănuit de comiterea mai multor fapte de furt calificat.

Din cercetări, s-a stabilit faptul că în noaptea de 29 spre 30 iulie a.c., în intervalul orar 20.00-02.00, ar fi pătruns în trei locuințe din comuna Dumbrava, sustrăgând diferite bunuri, precum sticle cu băuturi alcoolice, un portofel cu carduri bancare și documente și o autofiletantă, în valoare totală de 2.000 de lei.

Totodată, în aceeași noapte, bărbatul ar fi sustras un autoturism din fața unui imobil din aceeași comună, în valoare de 5.000 de lei.

În vederea administrării probatoriului, ieri, 29 august a.c., polițiștii au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la domiciliul bărbatului, din comuna Dumbrava, fiind descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

În urma probatoriului administrat, față de bănuit a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activități infracționale.