Arena din Trivale, învăluită în ceață! Pericol de întârziere a debutului meciului FC Argeș – FC Petrolul!

Dragos Trestioreanu -

Arena din Trivale, învăluită în ceață! Pericol de întârziere a debutului meciului FC Argeș – FC Petrolul!

UPDATE. Deoarece încă nu se întrunesc condiții pentru a se fluiera debutul partidei dintre Campionii FC Argeș Pitești și FC Petrolul Ploiești, arbitrul Marian Barbu a dispus decalarea startului jocului cu un ceas, adică până la ora 20.30, dar par șanse mici ca meciul să se mai desfășoare astăzi!

Potrivit paginii oficiale de Facebook a clubului găzarilor, „echipele (n.r. – Campionii FC Argeș Pitești și FC Petrolul Ploiești) au ieșit la încălzire, dar ceața rămâne la fel de deasă (n.r. – pe arena Nicolae Dobrin, din cartierul piteștean Trivale). Rămâne de văzut ce decizie va lua centralul întâlnirii (n.r. – Marian Barbu, din Făgăraș), la ora 19.30, ora oficială de start. În cazul în care nu vor fi întrunite condițiile pentru ca jocul sa înceapă, se va mai aștepta, conform regulamentului, încă 60 de minute. Dacă nici la ora 20.30 vizibilitatea nu va fi bună, atunci întâlnirea va fi reprogramată pentru duminică (n.r. – 17 noiembrie 2019), la ora 12.00!”.

Care va fi decizia centralului se va afla, de către cei care nu sunt prezenți pe stadionul din Trivale, de la posturile de televiziune ce dețin drepturile exclusive de transmisie a partidelor din campionatul Ligii a II-a, mai exact Digisport, Telekomsport și Look.
 
Foto: Facebook FC Petrolul oficial și Facebook Petrolul Non Stop