Arestare pe DN1 pentru trafic de droguri de mare risc

Daniel Dimache -

Polițiștii din Ploiești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au depistat în flagrant delict doi bărbați bănuiți de trafic de droguri de risc și mare risc. Cei doi au fost reținuți.

În noaptea de 23 spre 24 iunie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploieşti, cu sprijinul colegilor de la Serviciul Rutier din Prahova, au oprit în trafic, pe Drumul Național 1, în zona localității Bănești, județul Prahova, un autovehicul care se deplasa către Brașov.

În respectivul vehicul, au fost depistați doi bărbați, domiciliați în Piatra-Neamț, care locuiau fără forme legale în București. În urma controlului efectuat, polițiștii au găsit diverse cantități de droguri de risc și de mare risc.

Ulterior, în dimineața zilei de duminică, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul București,  în urma căreia au fost descoperite peste 800 de grame și 140 de comprimate din diferite tipuri de droguri de risc și mare risc (amfetamină, MDMA, ketamină).

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii celor doi, sub aspectul săvârșirii  infracțiunilor de trafic și consum de droguri de risc și de mare risc.

În cursul zilei de ieri, persoanele în cauză au primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.