Arestat la domiciliu a ieşit la plimbare cu maşina

Știri

Daniel Dimache

La data de 05.07.2018, în jurul orei 20, pe Centura de Est a Municipiului Ploiești, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție nr. 1 Ploiești a observat în trafic un prahovean de 31 de ani, din comuna Valea Călugărească, în timp ce conducea un autoturism, deși era cunoscut că se afla sub măsura arestului la domiciliu și avea restricții în ceea ce privește dreptul de a conduce autovehicule. S-a procedat la interceptarea autoturismului în cauză, folosindu-se semnalele acustice și luminoase, după care a fost condus la sediul poliției.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că avea permisul de conducere reținut, motiv pentru care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de el pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Bărbatul a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizare a instanței de judecată în vederea luării măsurii arestului preventiv.

În același timp, pentru abaterile constatate la regimul rutier a fost sancționat contravențional cu o amendă de 1.450 lei, iar ca măsură complementară i-au fost ridicate plăcuțele de înmatriculare.

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline