Artown Festival Ploieşti 2023 se apropie de final

Redactia -

Artown Festival Ploieşti 2023 se apropie de final

Cea de-a doua ediție a acestui festival, dedicat creației artistice urbane, se apropie de final, în perioada următoare urmând să se finalizeze toate picturile murale din oraș, realizate cu migală de artiștii talentați ce au participat la evenimentul organizat de către Asociația buchARTest și Primăria Municipiului Ploiești.

Programul activităților artistice incluse în “Artown Festival” s-a încheiat în acest weekend. Reamintim că, la actuala ediție a festivalului, ploieștenii s-au bucurat de perspectivele fascinante oferite de arta stradală fresh, precum și de o serie de experiențe culturale inedite și interactive la ateliere de meditație, pilates, mindfulness, stretching și olărit, creație textilă, dans contemporan, arta ceaiului, s.a.

Municipalitatea ploieșteană le mulțumește tuturor participanților și artiștilor prezenți la “Artown Festival”, eveniment manifest urban, care a plasat Ploieștiul pe scena artei urbane.

Artown Festival”, ediția 2023, a adus printre noi frumusețea formelor diverse de artă stradală și a regenerat diferite zone din spațiul comunitar ploieștean, prin cromatică vibrantă, emoție și concepte vizuale ce oglindesc subtil realitățile și viziunile societății în care trăim.