Asociația Diaspora Galben-Albastră devine tot mai activă, odată cu începerea sezonului oficial. Face concurs cu invitații gratuite la meciuri și oferă și un trofeu

Dragos Trestioreanu -

Asociația Diaspora Galben-Albastră devine tot mai activă, odată cu începerea sezonului oficial. Face concurs cu invitații gratuite la meciuri și oferă și un trofeu

Marii și adevărații suporteri ai FC Petrolul grupați în bine cunoscuta Asociație Diaspora Galben-Albastră (ADGA), cei care au făcut în mare parte posibilă transmisiunea live pe canalul de Youtube al www.sportonlineph.ro (devenit din această vară FCP TV) a tuturor meciurilor din trecuta ediție a campionatului Ligii A Prahova, dar nu numai, contribuind financiar și post-barajul cu Dentaș Tărtășești, au redevenit foarte activi odată cu startul noului sezon oficial. Astfel, pe siteul propriu, www.adga.ro,  fanii din străinătate care fac parte din această asociație au lansat un concurs, în colaborare cu postul Best FM, continuând astfel tradiția concursurilor radiofonice de-acum câteva sezoane. Prin urmare vineri, 25 august 2017, patru dintre simpatizanții Petrolului care vor asculta acest post, în intervalul orar 7.00 – 10.00, vor avea dreptul intrării gratuite, pe bază de invitații, la meciul de-a doua zi, dintre trupa „galben-albaștrilor” și ACS Viitorul Domnești, din prima etapă a campionatului Seriei a III-a a Ligii a III-a de fotbal. În plus, li se vor mai face cadou și patru eșarfe ADGA.

1Totodată, aceeași ADGA a mai postat pe propriul site și informația potrivit căreia va organiza și un concurs dotat cu un trofeu ce va fi înmânat celui mai bun fotbalist al Petrolului din fiecare lună, iar la final de sezon, prin cumulare de sufragii, celui mai bun găzar din toată ediția de campionat 2017-2018. Pentru a vota, fanii „lupilor” vor trebui să intre pe www.adga.ro, după ce vor fi anunțați de startul scrutinului pe pagina de Facebook a Asociației Diaspora Galben-Albastră. Câștigătorii lunari vor intra în posesia unei frumoase cupe, a unei eșarfe elegante ADGA și a unui produs electronic, marca Bose, oferit de o firmă locală de profil. Se va vota cel mai bun jucător al fiecărui meci dintr-o lună calendaristică, iar după înrgistrarea tuturor opțiunilor se va acorda treofeul ce poartă numele președintelui de onoare al ACS Petrolul ’52 Ploiești, cea care deține marca FC Petrolul, dar nu numai, Seniorul Mircea Dridea. La final de întreceri, fotbalistul care a adunat cele mai multe voturi lunare va fi răsplătit cu titlul de cel mai bun al anului.

2Ideea ADGA este de-a dreptul excelentă, și astfel putând fiind motivați componenții echipei favorite pentru a juca foarte bine și a primi astfel voturile simpatizanților, nu numai premiul în obiecte fiind atractiv, ci și trofeul și eșarfa, cu o deosebită semnificație fiecare. Cei de la ADGA merită felicitați pentru toate inițiativele lor de până acum și se pare că nu vor fi singurele din acest sezon!

Foto: pagina de Facebook ADGA