Asociere de succes: SC FC Petrolul şi-a externalizat vânzarea de bilete celebrei firme internaţionale EVENTIM

Redactia -

Dacă, în privinţa programului comunitar lansat recent de SC FC Petrolul ar mai exista uneleeventim_logo discuţii, ori chiar rezerve, privind utilitatea pe termen scurt, în schimb, astăzi, 11 octombrie, clubul a dat publicităţii un comunicat prin care a anunţat o iniţiativă absolut lăudabilă şi eficientă, totodată. Astfel, nebunia de la distribuirea biletelor de dinaintea meciului cu Steaua va deveni istorie, odată cu externalizarea vânzării biletelor şi a abonamentelor pentru partidele ce vor fi disputate, de către „lupi”, pe arena Ilie Oană (foto; www.gsp.ro). Iată, mai jos, conţinutul comunicatului emis de SC FC Petrolul, în acest sens:

FC Petrolul Ploieşti şi EVENTIM.RO anunţă încheierea unui parteneriat privind externalizarea serviciului de ticketing al clubului (vânzare de bilete, emitere de abonamente). FC Petrolul Ploieşti se asociează, astfel, cu o companie lider pe piaţa europeană de Ticketing şi Live Entertainment, iar prin acest pas vine în întâmpinarea dorinţelor suporterilor săi, urmărind facilitarea procesului de achiziţionare a biletelor şi abonamentelor. Acestea vor putea fi procurate online, dar vor fi disponibile şi în reţeaua vastă de magazine-partener din toată ţara a EVENTIM.RO (pentru informaţii puteţi consulta www.eventim.ro).
„Prin acest parteneriat, considerăm că am făcut un nou pas spre modernizarea clubului. Situaţiile de genul celei întâmplate înainte de partida cu Steaua vor fi, astfel, evitate, iar tot ceea ce presupune serviciul de ticketing al clubului se va derula numai prin intermediul companiei EVENTIM, lider european în domeniu. Biletele vor putea fi achiziţionate în sistem online şi prin reţeaua de magazine-partener din Ploieşti, Bucureşti sau din alte oraşe din ţară, existând şi alte facilităţi, cum ar fi procurarea lor din timp şi nu numai cu câteva zile înaintea unui meci”, a precizat Alexandru Crângu, directorul executiv al FC Petrolul Ploieşti.
„După mai multe colaborări de succes în acest segment, EVENTIM semnează un parteneriat pe termen lung cu un club de fotbal din România prin care asigură integral, la standarde europene, serviciile de ticketing. Este o bucurie faptul că acest contract îl semnăm cu FC Petrolul Ploieşti, un club a cărui istorie de aproape nouă decenii îl plasează printre numele de referinţă din fotbalul românesc. Un club care, la ora actuală, are un public numeros şi extrem de devotat, care merită fără îndoială cele mai bune servicii. Aceleaşi platforme pe care EVENTIM le utilizează pentru echipe de top din Europa sau pentru echipe naţionale ca cele ale Germaniei, Italiei, Austriei sau Elveţiei, ca să dau numai câteva exemple, vor garanta şi în acest caz că suporterii Petrolului vor avea la dispoziţie toate metodele moderne de achiziţionare a biletelor”, a adăugat Valentin Vasiloiu, Managing Director al EVENTIM.RO. 
EVENTIM.RO este membru al grupului CTS Eventim AG, companie lider pe piaţa europeană de Ticketing şi Live Entertainment. Prin intermediul EVENTIM.RO pot fi procurate bilete pentru concerte, evenimente culturale, sportive şi multe altele din România şi din alte ţări europene.

Cu acelaşi prilej, SC FC Petrolul a făcut cunoscute şi magazinele partenere cu EVENTIM, din Ploieşti, de la care se pot cumpăra pe viitor bilete pentru partidele echipei de fotbal: Domo (Bd. Republicii, Şos. Vestului), Germanos (Bd. Republicii, Piaţa Victoriei), Humanitas (Piaţa Victoriei), Orange Shop (Bd. Republicii, Piaţa Victoriei) şi Vodafone (Piaţa Victoriei, Bd. Republicii, Str. Vasile Milea). Detalii despre modul în care se va desfăşura vânzarea tichetelor rămase nedistriibuite pentru următorul joc de acasă, cu FC Severin, din data de 20 octombrie 2012, ora 21.30, vor fi oferite săptămâna viitoare. De subliniat, până atunci, că toţi cei care le vor comanda online le pot achita nu numai cu card de debit, ci şi direct, cash, la curier. Altfel, pare ciudată scoaterea la vânzare de bilete pentru jocul cu mehedinţenii, câtă vreme s-a anunţat că au fost vândute, la pachet, pentru „dubla” cu Steaua – care s-a disputat cu casa închisă – şi cea cu Severinul! Se aşteaptă cumva conducerea clubului la o absenţă din tribune, ceea ce îi va permite să mai distribuie încă o dată locuri deja achizţionate sau cum se explică acest fapt?!

UPDATE. În urma discuţiei cu ofiţerul de presă al SC FC Petrolul, Ionuţ Pană, am aflat că tichetele ce vor fi scoase la vânzare pentru partida cu FC Severin sunt cele din zona galeriei oaspeţilor şi din cea tampon, ambele de la peluza a doua, mehedinţenii anunţând deja că nu vor fi însoţiţi de suporteri, la Ploieşti.