Astăzi a fost deschis, la Ploiești, “Târgul Toamnei”.  

Daniel Dimache -

Astăzi a fost deschis, la Ploiești, “Târgul Toamnei”.   

 

 Evenimentul ajuns la cea de-a a –XIX –a ediție este organizat prin S.C. Hale si Piețe S.A, în parteneriat cu S.C. S.G.U. Ploiești, în perioada 01.10.2021-10.10.2021. Ediția din acest an a târgului se va desfășură la Halele Centrale, în parcarea de pe strada Griviței, dar și la Piața Vest.

La “Târgul Toamnei” Ploiești vor participa producători autohtoni de legume-fructe, vinificație, produse tradiționale românești, meșteri artizani, care vor prezenta produsele în standuri special amenajate. De asemenea, în parcarea situată între Palatul Culturii și Parcul “Toma Socolescu” este amenajată o zonă de street food, cu mențiunea că nu vor fi amenajate terase, mâncarea fiind comercializată strict la pachet.

 

Negustorii prezenți la târg îi așteptă pe ploieșteni, într-un cadru plăcut amenajat, cu fructe coapte, parfumate și gustoase legume de sezon, dulcețuri, șerbeturi. Sunt pregătite pentru iarnă și diferite feluri de zacuscă sau murături asortate. Diferite feluri de brânzeturi și lactate pot fi cumpărate de la Târgul Toamnei din Ploiești. Conform tradiției, pe lângă alte bucate calde și atrăgătoare, se vor pregăti pentru doritori și îmbietoare fripturi și pastramă din oaie sau vițel la proțap, stropite cu mujdei și un pahar de must sau vin fiert.

Așadar, sunteți așteptați să vizitați “Târgul Toamnei” din Ploiești și să vă bucurați de roadele toamnei și momente de relaxare în aer liber.

 Accesul în zona târgului se va face cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, stabilite de autoritățile competente. În cazul în care, având în vedere starea de alertă, vor interveni modificări ale legislației, privind organizarea acestui tip de evenimente, vor fi respectate prevederile legislației, în vigoare, la momentul respectiv.