Astăzi, s-a dat drumul la înscrieri pentru centrul de vaccinare din Filipeștii de Pădure

Daniel Dimache -

Astăzi, s-a dat drumul la înscrieri pentru centrul de vaccinare din Filipeștii de Pădure
 
Începând de astăzi, 17.03.2021, Centrul de Vaccinare din Filipeștii de Pădure, amenajat de Primărie în incinta Sălii de Festivități a Clubului Minerul din Provița, a fost inclus în Platforma Națională.
 
Centrul de Vaccinare din Filipeștii de Pădure a fost organizat și utilat conform legislației în vigoare. De asemenea, au fost depuse toate eforturile pentru deschiderea acestuia cât mai curând posibil. Tipul și numărul dozelor de vaccin sunt stabilite însă la nivel național, și nu de Primăria Filipeștii de Pădure, a precizat primarul Ciprian Morărescu.
 
Programările se pot face :
– Prin platforma națională www.vaccinare-covid.gov.ro;
– Prin medicul de familie;
– Sau la numerele de contact puse la dispoziție de către Primăria Filipeștii de Pădure:
-0725 348 832
-0746 099 281
 
 
”Cetățenii noștri merită o șansă în plus ca să combatem împreună această pandemie, iar noi, administrația locală am făcut și facem tot ce ține de noi, să amenajăm centrul de vaccinare în localitate, să-l facem funcțional, obținând avizele necesare și asigurând personalul medical de care este nevoie și să le facilităm oamenilor din comună accesul la înscrierea la vaccinare, desigur celor care doresc să se vaccineze” – a declarat primarul comunei Filipeștii de Pădure, Ciprian Morărescu.