Astra scapă iar de infernul alb

Redactia -

Astra scapă iar de infernul alb

După câteva zile libere acasă, fotbaliştii de la Astra Ploieşti vor reveni de duminică, 5 februarie 2012, în Antalya,  de data aceasta urmând a fi cazaţi în complexul hotelier şi sportiv de mare lux Mardan. Antrenorul portughez Antonio Conceicao (foto; www.ziarelive.com) s-a declarat mulţumit, pe siteul clubului, de primul stagiu de pregătire de la Lara, portughezul spunând că ”a fost un cantonament foarte productiv, care a pus baza formării unui grup excelent, pentru construirea unei echipe puternice. Băieții au început să se adapteze modelului de joc pe care îl doresc, realizând filozofia și metodologia de antrenament. Lotul nu este definitivat, dar sunt convins că vom face performanță, în retur, cu acest grup.”

La revenirea la Ploieşti, întrucât Toni a explicat că, fiind accidentat, nu l-a putut folosi deloc pe Constantin Gângioveanu în vreun meci amical,  olteanului i s-a reziliat contractul semnat, înainte de primul cantonament, cu Astra. El se adaugă lui Arthuro Bernhardt şi lui Hamza Younes, care – repetăm – au rămas în Turcia, pentru a da proble la alte echipe aflate acolo. În schimb, vor pleca cu echipa în al doilea stagiu brazilienii Laionel Silva Ramalho, cel care a fost văzut deja la câteva antrenamente, la Lara, şi a impresionat, şi Ricardo Santos do Nascimento. În Turcia, vor mai veni şi alţi jucători la probe, Conceicao cerând neapărat un atacant de careu. Vor lipsi însă Salif Nogo, care va rămâne în România să se refacă după o nouă accidentare, iar Alexandru Măţel pleacă din nou în Germania, la recuperare, el urmând a reveni la antrenamente abia luna viitoare. S-a decis şi situaţia celui de-al patrulea portar din lot, George Gavrilaş fiind împrumutat, pnetru cele 16 etape rămase din retur, la prim-divizionara Sportul Studenţesc Bucureşti.

La „Mardan”, antrenorul lusitan îi va avea la dispoziţie, de duminică, 5 febarurie 2012, pe următorii jucători: Silviu Lung jr., Cezar Lungu, Cătălin Grigore (portari); Ştefan Bărboianu, Ovidiu Mihalache, Valerică Găman, Radek Oprsal, Ricardo Santos do Nascimento, Junior Morais, Alexandru Ţigănaşu (fundaşi); Florin Pătraşcu, Seto Takayuki, Alexandru Ologu, Liviu Băjenaru, Laionel Silva Ramalho, Juliano Spadacio, Marius Tigoianu, Alexandru Stan, William de Amorim, Daniel Vădrariu (mijlocaşi); Constantin Budescu, Kehinde Fatai şi Bogdan Rusu (atacanţi).