Astăzi şi mâine – ultimele două zile de înscrieri pentru deplasarea suporterilor la Iaşi, în vederea meciului Petrolului cu nou-promovata CSMS Iaşi

Redactia -

Aşa cum ne-au obişnuit, fanii nemaipomeniţi ai Petrolului vor fi prezenţi şi vineri, 10 august 2012, la ora 21.30, într-o nouă deplasare a favoriţilor lor. Astfel, Sony Mustivar şi coechipierii săi îi vor putea avea alături pe toţi cei care s-au înscris ori o vor mai face până astăzi, la 21.15, şi mâine, la 12.00, la fanshopul din incinta mall-ului Winmarkt Grand Center, pentru a merge în Moldova. Costul deplasării la Iaşi se rezumă la suma de 10 lei, pe care fiecare amator de a fi prezent în peluza arenei din Copou îl va achita în contul biletului de intrare la meci.

Organizatorii aşteaptă un număr cât mai mare de fani să facă deplasarea, Petrolul având mare nevoie de susţinere în tentativa sa de a lega două victorii, după cea din meciul cu Oţelul Galaţi, de sâmbătă, 4 august, de pe „Ilie Oană”. Cele trei puncte sunt vitale pentru ploieştenii din cartierul de est, pentru a se menţine în plasa echipelor care şi-au anunţat drept ţel câştigarea titlului naţional sau ocuparea unui loc ce va permite, vara viitoare, o participare în cupele europene. Un succes în dauna unei formaţii nou-promovate, care ocupă acum locul al 18-lea din ierarhia Ligii I, ar crea premisele abordării cu ambiţie şi şanse mari a derbiurilor ce urmează, cu adversarele de tradiţie, Rapid (sâmbătă, 18 august, ora 21.30, stadionul Ilie Oană, transmisie TV pe „DigiSport1”) şi, respectiv, Dinamo (duminică, 26 august, ora 21.30, „Arena Naţională”, „DigiSport1”).